Friday, 20 October 2017

Rutin penjagaan wajah di siang hari



cara membuat pesanan, klik CONTACT



Simple A.M Routine

G by Gojes ni dihasilkan untuk memudahkan wanita untuk amalkan skincare. Hari ni saya nak share rutin pagi (AM routine) G by Gojes. 😍


1. Cuci wajah dengan Gentle Facial Foam.
Buih pencuci muka yang lembut akan mencuci segala kotoran, sel kulit mati dan lebihan sebum yang memerangkap bakteria tu dari kulit.


2. Rawat dan hidratkan wajah dengan Revitalising Serum.
Perlu ke semua orang pakai serum?
Ya, perlu sebab serum ni lah yang bantu repair kulit kita dan menyerap masuk ke dalam kulit untuk memberi kelembapan dari dalam.


3. Hydrating Day Cream 
Beri kelembapan dan perlindungan di lapisan atas kulit. Kulit kita perlukan perlindungan dari sinar UV dan pencemaran. Day cream juga bantu kekalkan kelembapan supaya tak keluar dari kulit apabila terdedah kepada haba.


4. Perfecting BB Cream 
Asas mekap ini bertindak menyamarkan cela, seratakan tona kulit, serta melindungi dari sinar UV. Ia bukan comedogenic.


Itu saja, simple dan berkesan.
SENANG KAN 👄

kredit : FB Page G by Gojes HQ